Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και δεν ανήκουν στις κατηγορίες τροφίμων, μέσα σε 24 ώρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος σε συνεννόηση με τον πελάτη.
Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 2 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας , εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί από την εταιρία μας. Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6038040 ή αποστείλατε email στο info@clubservice.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας που επιθυμείτε να ακυρώσετε.