Η Διοίκηση της επιχείρησης καθορίζει Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων και Αντικειμενικούς Στόχους για την ασφάλεια των τροφίμων που παράγει μέσω των οποίων επιτυγχάνει αφενός την αναγνώριση και αξιολόγηση και αφετέρου τον έλεγχο των κινδύνων που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων στην παραγωγή & διάθεση προϊόντων μαζικής εστίασης και η οργάνωση δεξιώσεων.
“Η Συνεχής Βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσµατικότητας της επιχείρησης και του Συστήματος Διαχείρισης της ασφάλειας των Τροφίμων αποτελεί δέσμευση της Διοίκησης της επιχείρησης και βασίζεται στην ενεργό συµμετοχή και συμπαράσταση όλων των εργαζομένων σε αυτή”.
Ο έλεγχος της εφαρμογής του Συστήματος Διαχειρίσεις της Ασφάλειας των Τροφίμων ανατίθεται στον Συντονιστή της Ομάδας HACCP, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης.
Η διοίκηση της επιχείρησης:
Η διοίκηση της επιχείρησης δηλώνει ότι δεσμεύεται εφεξής: