Η εταιρεία μας

Οι ανθρωποι μασ

Οι άνθρωποι του Club Service Catering αποτελούν τον κορμό της εταιρείας μας και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την εμπειρία τους.

Φροντίζουν με απόλυτη συνέπεια και την παραμικρή λεπτομέρεια για την γευστική και την αισθητική πλευρά της δεξίωσης σας.

Δημιουργώντας απολαυστικά menu & buffet γάμου, βάπτισης, cocktail events, coffee breaks κ.α, φτιάχνουν μαζί σας το menu που επιθυμείτε (εκπληρώνοντας κάθε γευστική σας επιθυμία), με μοναδικό στόχο την απόλαυση και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι ιδιαίτερες προτάσεις των έμπειρων συνεργατών μας προσφέρουν νέες ιδέες και λύσεις ανάλογες με την αισθητική και το ύφος που επιθυμείτε για την δική σας δεξίωση.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός του Club Service Catering αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι που και αυτό συνθέτει το παζλ της ξεχωριστής εικόνας που παρουσιάζουν οι δεξιώσεις μας. Η γκάμα του εξοπλισμού που διαθέτει το Club Service Catering στηριζόμενη πάντα στις τελευταίες εξελιγμένες προτάσεις της αγοράς, μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την μεταφορά των εδεσμάτων μας.

Προσεγμένες προτάσεις στις συλλογές σερβίτσιων και ιματισμού για τον Γάμο και την Βάπτιση παρέχουν σε εσάς την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που σας εκφράζει δημιουργώντας έτσι το ύφος που θέλετε να χαρακτηρίζει τη δική σας δεξίωση σε συνδυασμό με την δική μας ταυτότητα.

Οι δικοί μας άνθρωποι με την εμπειρία που διαθέτουν φροντίζουν επιμελώς για την άψογη εμφάνιση που απαιτεί η κάθε μας εκδήλωση.

Οι πελάτες μας

Διασφάλιση ποιότητας

Οι υπεύθυνοι του ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας, φροντίζουν για την άψογη παρασκευή και διακίνηση των προϊόντων μας.

Η πιστοποίηση των ΙSO & HACCP που διαθέτει η εταιρία μας (ISO22000: Σύστημα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων – ISO9001: Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας – ISO14001: Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), παρέχει στον πελάτη την δυνατότητα να εμπιστευτεί ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες μας.

Το Club Service Catering, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης κι έχοντας δημιουργήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις, με πιλότο πάντα την ποιότητα των υλικών σε συνδυασμό με το μεράκι των δικών μας έμπειρων ανθρώπων, εγγυάται στον πελάτη μας συνθήκες υψηλού επιπέδου για κάθε εκδήλωση.