Συνεργαζομενοι χωροι

Κτήμα Γρέγου

Το Κτήµα Γρέγου σας καλωσορίζει δίπλα στον Εθνικό Δρυµό Βαρυµπόµπης, µε υπέροχη θέα στο δάσος. Εκεί, στη µέση του κτήµατος, ξεπροβάλλει ένα πέτρινο κτίσµα. Ωστόσο, δεν λείπει η σύγχρονη, µοντέρνα αισθητική, η λιτή διακόσµηση και το ζεστό περιβάλλον που θα δώσουν το touch της διαφορετικότητας στο event σας

Πολυχώρος λωλου

Ο Πολυχώρος Λώλου βρίσκεται στην περιοχή της Παιανίας εν μέσω του καταπράσινου κάμπου και δημιουργήθηκε για να καλύψει γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, κοινωνικά και εταιρικά events.

Κτήμα Ποταμίδα

Ένας χώρος εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, απόλυτα εναρμονισμένος με το φυσικό τοπίο της περιοχής των Μεσογείων. Πλησίον των Σπάτων, της Παλλήνης και του Πικερμίου, εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση απ’ όλες τις περιοχές της Αττικής.

Kτήμα Βέλλη

Πέραν της πλούσιας διακόσμησης, το κτήμα Βέλλη κρύβει μέσα του μια μεγάλη οικογενειακή παράδοση που ξεκινά από τα μέσα του περασμένου αιώνα. Είναι ένα μέρος φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζοντας την με την πολυτέλεια, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, σας περιμένει να γιορτάσετε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας.

Κτήμα Εφηλένα

Στιγμές χαράς, επιτυχίας, καταξίωσης, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες για γιορτή, που θέλετε να χαραχτούν ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά σας. Όπως και αν έχετε ονειρευτεί τα πιο όμορφα και σημαντικά, προσωπικά ή επαγγελματικά γεγονότα της ζωής σας, στο Κτήμα Εφηλένα θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό.

Οινοποιείο Παπαγιαννάκου

Το οινοποιείο Παπαγιαννάκου, το πρώτο βιοκλιματικής σχεδίασης στην Ελλάδα, σας περιμένει στην καρδιά ενός υπέροχου αμπελώνα στο Μαρκόπουλο. Με μοντέρνο σχεδιασμό και σεβασμό στο περιβάλλον, το επισκέψιμο οινοποιείο που εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2007 προσφέρεται για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν.

Ζάππειο

Οι χώροι του Ζαππείου Μεγάρου είναι κατάλληλοι για συνέδρια, κονσέρτα, κοκτέιλ πάρτι, καθιστικά δείπνα, εκθέσεις τέχνης, εκθέσεις προϊόντων & υπηρεσιών, 4.546 τ.μ. εκθεσιακών χώρων, ένα κεντρικό Aίθριο-Περιστύλιο 984 τ.μ. και δύο εσωτερικές ανοιχτές αυλές 957 τ.μ. παρέχουν πληθώρα επιλογών για την δική σας εκδήλωση.

Κτήμα Exotica

Το Κτήμα Exotica συνδυάζει τη μοναδική ομορφιά του εξωτικού και του φυσικού περιβάλλοντος, με τη συνέπεια και την ζεστασιά των ανθρώπων που φροντίζουν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του ζευγαριού, αλλά και των καλεσμένων του, ώστε να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οινότρια γη

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, με εξαιρετικές υποδομές φιλοξενίας, οι έμπειροι συνεργάτες μας σας περιμένουν για να οργανώσετε μαζί τη δική σας εκδήλωση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες..